En lille tilføjelse…

14. januar, værelse, familien D.’s hus, aften, træt (på hjemmesiden står der, at det er udgivet den 15., men hos mig er det stadig den 14. – tror bare ikke at systemet kan finde ud af det. Ville bare lige give info så I ikke tror, at jeg lyver)

Okay, har jo så lige været til fodbold. Og jeg oplevede det samme som jeg oplevede til T.’s basketballkamp i weekenden: der er mange familier. Og så gik det op for mig… Mødrene sidder alle sammen, de snakker og snakker og snakker og snakker, de holder øje med kampen ud af øjenkrogen og klapper og råber børnenes navne når de gør noget godt. Jeg tror egentlig, at de i virkeligheden gladeligt kommer til alle de kampe for at få den seneste nye sladder. Og lige nu er H.D (værtsmor) virkelig populær fordi hun har mig at vise frem – det sidste nye :-p