Højt, højt oppe i luften!

Et udefinerbart øjeblik

Flyveren sæde 22F et sted mellem København og Doha

Okay, den der følelse, hvor man er på nippet til at begynde at græde hele tiden og samtidig spontant bryde ud i en form for hysterisk latter har forfulgt mig de sidste par dage, og det er bestemt ikke blevet mindre jo nærmere jeg er kommet på afgang!

Og, hvor er det bare uretfærdigt hårdt at skulle sige “vi ses” til de mennesker jeg holder aller mest af! Både mine venner og min dejlige familie! En ting jeg bliver meget bevidst om når jeg tager afsted i længere tid er, at der faktisk er virkelig mange mennesker, der betyder rigtig meget for mig, og det er jeg dybt taknemmelig for!

Jeg lander i Auckland klokken 5 om morgenen på fredag (torsdag aften klokken 17 dansk tid), og jeg har booket et hostel de første to nætter, hvorefter jeg skal bo hos en couchsurfer som har tilbudt mig sit ekstraværelse. Dét glæder jeg mig til – og jeg håber, at det kommer til at tilføje min rejse nogle rigtig positive ting!
Der er en, der har tilbudt at komme og hente mig i lufthavnen på fredag – og der er en familie, der har tilbudt at jeg kan komme og bo hos dem nogle dage på deres gård. Jeg tror og håber, at det bliver rigtig spændende at være sammen med lokale på den måde.

Jeg har faktisk ellers ikke planlagt noget hjemmefra, fordi jeg vil rigtig gerne opleve friheden ved at rejse uden at være bundet til ting jeg skal – jeg vil gerne have muligheden for at kunne sige ja til de ting jeg har lyst til, uden først at skulle overveje om jeg kan – det er på nogle punkter ret grænseoverskridende for mig, for jeg er en, der plejer at have totalt styr på det meste, men det føles egentlig ret sundt at give slip på ønsket om total kontrol og i stedet lade min lyst og min mavefornemmelse styre lidt i stedet.

Jeg er kommet godt afsted og valgte at tage Solsikke med på min rejse (ja, jeg er 28 og ja, Solsikke er en bamse – men for lige at retfærdiggøre det, så er det altså en MULTIFUNKTIONEL bamse). Solsikke har været med alle andre steder og skulle jo derfor naturligvis også med den her gang.

Jeg har tænkt over nogle ting jeg kunne have gjort anderledes i forhold til mine forberedelser til rejsen, så det vil jeg lige dele:

1) Sørg for i ordentlig tid at få vacciner – og jeg fandt ud af, at der er stor forskel i pris de forskellige steder, så det kan være godt givet ud at undersøge de forskellige vaccinationssteder.

2) Sørg for i god tid at have overvejet visum – det gjorde jeg ikke før i starten af januar, hvilket faktisk endte med at stresse mig en smule

3) Bestil penge i god tid – særligt til de der steder, hvor man ikke helt ved om der findes hæveautomater

… og så finder jeg nok på nogle flere ting jeg kunne have gjort anderledes når jeg er i gang med min rejse