Jeg er en glad lille cowboy…


Den 31. januar, ny værtsfamilie, snart sengetid

Ja, for at følge op på mit sidste indlæg, så endte jeg ved lægen, hvor jeg fik beskeden, at jeg havde kæbe-og bihulebetændelse. Fik noget antibiotika og vupti, så var jeg god igen i midten af ugen!

Den her uge har budt på undervisning, hvor eleverne skulle oversætte et digt fra dansk til engelsk, hvilket gik overraskende godt, og de fleste virkede til at synes, at det var sjovt! Så det var en god oplevelse, og jo mere jeg underviser, desto mere kan jeg mærke, at det er det jeg gerne vil. Så det er jo egentlig meget dejligt 🙂 Her er en af klassernes resultat – det var endda den klasse, der generelt havde sværest ved at koncentrere sig!

imageimageimageimage

Det danske dig er fra Tom Kristensen Hærværk, hvor man nu har fundet de sidste tre strofer, der ellers ikke var en del af digtet i bogen.

Jeg fik også æren af at overvære en Spelling Bee på skolen, hvilket var ret interessant – de børn der kan virkelig stave! Og vinderen gik videre til statsmesterskabet, og derfra kan man så gå videre til det nationale mesterskab… Det er virkelig noget folk går op i!

image

Torsdag var en lidt speciel dag, for familien havde inviteret mig til… Rodeo! Og det var simpelthen storslået! Altså indmarchen indeholdt heste med ryttere, der holdt flag, en fælles bøn, nationalsangen, og det amerikanerne siger med, at de tror på nationen (kan ikke huske, hvad den hedder). Men det var ret vildt, og man fik bare sådan en følelse af at være tilbage i cowboyland, for folk gik rundt med støvler og hatte, og det er nærmest påkrævet at ankomme i jeans som minimum – og det gælder både mænd, kvinder og børn. Men hvor er det sjovt, og hvor er det bare noget, der samler folk!

image

Lørdag var en afslappende dag med 78 grader fahrenheit. Dét er varmt når man er i varmt tøj! Men iiiiih, hvor er det dejligt! Jeg blev inviteret til den japanske have i botanisk have, hvor vi fodrede koi-fisk – mig, sønnen M og moren L. Det var sjovt, og hvor er de fisk bare store!! Og hvor er det en flot have! Det er et sted jeg vil anbefale folk at tage hen, man skal bare vide, at det koster penge at komme ind i den del af botanisk have.

Søndag, i dag, var dagen, hvor jeg skulle med ud og ride på en ranch. Familien jeg bor hos har en veninde, der ejer sådan en, hvor der arbejder ægte cowboys og hvor der er heste, lamaer, æsler, hunde, katte… Alt muligt. Og det er et kæmpe stort sted! Jeg skulle med moren L og vejret var mega dejligt. Det blæste en lille smule, men det var kun rart på grund af varmen. Vi kom op på hestene, jeg red på Coffee, og ud på ranchen det gik med moren L, veninden på lidt over 70 og den cowboy der arbejder på ranchen og hans søn. Det skal lige siges, at ham cowboyen var præcis lige så cowboy-agtig som man tror en rigtig cowboy er: han taler på den rigtige måde, går klædt på den rigtige måde og kan håndtere alt på sin hest med sin lasso. Det var godt han var med, for han fjernede et tørt gammelt væltet træ ved at binde rebet om en af grenene, sætte sig op på hesten og lade den trække af med træet. Det var lidt vildt at se på! Naturen derude er vildt flot, der er sådan en anderledes skønhed over det. Der er stille og stort. Og når man rider kan man bare mærke verden. Og så sad jeg der på Coffee og nød det hele, vi skulle under et lavthængende træ (eller en busk) så alle lagde sig indover hestene. Til den anden side var der et vandløb. Min sadel havde drillet lidt og pludselig gav gjorden efter og jeg faldt af hesten og landede hårdt på halebenet og gled lidt ned ad en mudret minibakke. Uh, hvor blev jeg chokeret! Og oi, hvor gjorde det ond! Min ene finger fik revet en del hud af, så det sved og jeg havde mudder på hele højre side, og havde sindssygt ondt i bagdelen og ryggen. Men cowboyen fik lavet en midlertidig fiksning af sadlen og så kom jeg op på hesten igen efter at have fået pusten. Det var okay, men den sidste del af turen var lidt sværere at nyde på samme måde, fordi jeg vidste at sadlen var i stykker.

Men det er en del af oplevelsen, ikke at jeg siger at man skal prøve at falde af en hest, men siger bare, at det er det der kan ske, og så må man få det bedste ud af det. Jeg har så brugt det meste af aftenen på at sidde på en pose is… Og grine lidt af hele situationen 😉

Billeder følger – jeg havde ikke selv kamera med ud (hvilket jo nok var heldigt nok).

Næste gang jeg skriver er det fra Upper School!