Jeg elsker naturen og lærer hele tiden nyt

Det kan godt være, jeg er lidt af en bypige, men det er totalt hyggeligt at gå en tur i skoven med min søde kæreste, som nærmest kender alle navnene på træer og planter. Ham ser jeg meget op til, han er virkelig dygtig, nærmest overmenneskeagtig!

Når jeg lige har glemt, hvad en bestemt plante eller dyr hedder, så går jeg bare herind og finder det i mit eget opslagsværk. Det, synes jeg, er ret smart, og jo mere jeg oplever, jo større bliver min naturbog.

Da det sneede en dag, tog David og jeg ud for at kælke i botanisk have i Aarhus. Det var totalt idyllisk og på vejen op ad en bakke stopper han op og udbryder: “Neeeej, se! Der har været en hare,” og peger begejstret på nogle spor i sneen. Jeg ser nogle andre spor længere oppe og spørger så, om det også er en hare. David traver hen til sporene og sætter sig på hug og bøjer sig helt ned til jorden (hvilket var et meget komisk syn med han overdrevne lange ben foldet sammen) og siger så: “Nej, det er ikke en hare, fordi så skulle den have hoppet sådan..” og han illustrerer så for mig, hvordan. Og det er så nu, at jeg ærgrer mig over, at jeg ikke filmede det sådan, at alle kan se, hvad han mener… Men klogere blev jeg da… på, hvordan en hare IKKE hopper.

Smuk tiger

tiger

En sød edderkop

edderkop

Farlig killing

kat