Sidste aften med den første familie og første dag med den sidste familie

23. januar, værelse, ny værtsfamilie

Så er det blevet lørdag. Jeg sidder på mit værelse hos min nye værtsfamilie som jeg kom hjem til i går aftes. Det var  hårdt der, og endnu hårdere at vågne op her. Det skal lige siges, at det er nogle virkelig søde mennesker, det er bare så overvældende, at skulle flytte nu, hvor jeg var faldt på plads hos den første familie. Så i morges da jeg vågnede (klokken 7 – suk), havde jeg det bare rigtig skidt, men fik skypet med med mor og min far, og synes egentlig, at det hjalp lidt. Og så er der det, at jeg formentlig har fået kæbehulebetændelse om ikke andet så et til slemt anfald af bihulebetændelse. Jeg fortalte det til min nye værtsfar J, der sørgede for at skaffe mig diverse piller mod sådan noget. Men han siger, at vi nok ender med at skulle til lægen alligevel. Så jeg har haft det skidt siden torsdag. Først troede jeg, at det var slutningen på min forkølelse og træthed på grund af min undervisning, men det blev ikke bedre. Bare værre. Jeg håber dog, at pillerne jeg har fået vil hjælpe så jeg slipper for at tage til læge!!!

Og så håber jeg, at jeg kommer hurtigt over min hjemve igen. Tror måske, at jeg bare skal have tid til at falde til her og falde ind i deres rutiner. Så tingene ser lyse ud!