Sidste weekend hos værtsfamilien…

7. februar, lørdag aften, værelse, værtsfamilie

Okay, så er det altså lørdag igen og på mandag begynder min sidste uge på skolen, og i morgen aften slutter min sidste weekend hos værtsfamilien! Det er vildt som tiden går hurtigt, og i dag har jeg brug ret meget (måske unødig) energi på at tænke over, hvordan jeg har det med det. Der er jo det, at jeg virkelig glæder mig til at komme hjem til dejlige Danmark igen og få min selvstændighed tilbage og begynde på en ny del af mit liv. På den anden side glæder jeg mig ikke til at skulle hjem og begynde forberedelse til eksamen, jobsøgning og alle de der ting, der faktisk ikke er særligt sjove. Derudover lagde jeg mærke til i går, at jeg egentlig er begyndte at føle mig hjemme her i Fort Worth. Jeg har en nogenlunde ide om, hvor ting er (i det store hele) og det er ikke så vildt at køre rundt på de gigantiske veje mere. Jeg føler lidt som om at jeg har været her i meget mere end et par uger. Og jeg har det godt her. Men, jeg kan mærke at jeg trænger til at kunne gøre ting uden at have en bil med og jeg trænger til at få mit liv tilbage, og jeg glæder mig til at jeg slutter skolen. Så ja, jeg har en masse tanker for og imod, men jeg endte med at komme frem til, hvad der nok er den mest åbenlyse beslutning: jeg skal virkelig nyde de sidste par dage jeg har her, for det kommer ikke igen.

Fredag i næste uge skal jeg flytte fra værtsfamilien ind til et hotel i midtbyen, og det glæder jeg mig til. Der er flere grunde til, at jeg har valgt at gøre det. For det første vil jeg gerne opleve lidt af byen på egen hånd, fredag er alle til forskellige kampe og kommer først sent hjem, lørdag er der kamp, løb og andre arrangmeneter, så jeg skulle være alene hjemme – uden bil. Så selvom jeg kunne hygge med familien om aftenen, så ville jeg føle at jeg ville spilde to dage, hvor jeg kunne gøre noget andet end det jeg har gjort de sidste par weekender. Det er i hvert fald det, der føles mest rigtigt for mig, og derfor valgte jeg at gøre det sådan. Og det føles godt!!!

Btw, jeg var på Billy Bob’s i går med folk fra skolen – det er verdens største honky tonk. Og det var sjovt! Man kan lære at danse linedance og se bull riding (live med levende tyre)!

12695471_10153801561863213_1540971030_o